arrow Lotrans Lotrans.d.o.o. | O nas


Lotrans 20. obletnica
Lotrans SME certifikat

TO SMO MI

Začetki današnjega podjetja Lotrans d.o.o. segajo v leto 1992. Takratno podjetje Lotrans šped d.o.o. se je ukvarjalo predvsem z organizacijo transporta, carinjenjem, mejno odpravo in carinskim zastopanjem blaga v mednarodnem prometu. Ob pričakovanih spremembah ob vstopu Republike Slovenije v Evropsko skupnost smo se v letu 2003 odločili za razširitev svoje dejavnosti tudi na področje logistike in transporta. Iz skromnih začetkov organizacije prevozov je današnje družinsko podjetje Lotrans logistika in transport d.o.o. sposobno organizirati in opraviti prevoze z lastnimi vozili in najetimi prevoznimi sredstvi v vse kraje v Evropi. Skupaj s preverjenimi in poznanimi partnerji je podjetje s svojimi zaposlenimi zanesljiv in kvaliteten dobavitelj in organizator prevozov za svoje stranke.PARTNER – LOTRANS - PARTNER

Naša majhnost je naša prednost, saj tako lažje vplivamo na točnost in zanesljivost naročene storitve in spremljamo vozila na poti od vrat do vrat. Lažje se prilagajamo trenutnim situacijam na cesti in obveščamo naše naročnike o vseh nepričakovanih dogodkih. Zavedamo se, da kvalitetno in točno opravljen prevoz vpliva na celotno verigo poslovanja. Poskrbeli smo, da so vsa naša prevozna sredstva in poslovni prostori opremljeni z najsodobnejšimi telekomunikacijskimi sistemi: CVS mobile - sledenje in komunikacija (pisarna – kamion), kvaliteten transportni programski paket v upravi, idr., kar nam olajša stalno spremljavo poti vozil in s tem tudi spremljavo statusa pošiljk.


CVS mobile

PARTNERSTVO

Zgraditi želimo dolgoročna partnerstva in poiskati nove poslovne priložnosti, ki naj doprinesejo k povečanju dodane vrednosti podjetja. Želimo, da bi našim sedanjim in bodočim poslovnim partnerjem zagotovili zanesljivo in hitro izpolnitev v naročilu dogovorjenih postopkov.


VIZIJA

Našim domačim in tujim strankam želimo ponuditi najboljše rešitve za izboljšavo logističnih procesov in s tem vplivati na učinkovitost poslovanja.