arrow Lotrans Lotrans.d.o.o.


IZBERITE LOTRANS


Naše poglavitne dejavnosti:

Prevozi in organizacija kompletnih pošiljk vseh vrst z lastnimi ali najetimi prevoznimi sredstvi, prevozi delnih, zbirnih pošiljk in ADR pošiljk, skladiščenje in manipulacija blaga.

Sledimo sodobnim logističnim smernicam:

Posodabljamo vozila in opremo na vozilih in v pisarni, za pogodbenega partnerja investiramo v nakup vozil, ki so prilagojena njegovim potrebam, po dogovoru promoviramo naše kupce na naših vozilih.

Imamo načrte in vizijo:

Domačim in tujim strankam ponuditi najboljše rešitve za izboljšavo njihovih logističnih procesov in s tem vplivati na učinkovitost poslovanja, zgraditi dolgoročna partnerstva in poiskati nove poslovne priložnosti, ki bodo doprinesle k povečanju dodane vrednosti podjetja, zagotoviti zanesljivo in hitro izpolnitev v naročilu dogovorjenih postopkov.


Prednost malega podjetja:

Lažje vplivamo na točnost in zanesljivost pri dobavi naročene storitve in spremljamo vozila na poti od vrat do vrat. Naše stranke so obveščene o poteku celotnega transporta in vseh eventuelnih nepričakovanih dogodkih. Lažje se prilagajamo trenutnim situacijam na tržišču. Zavedamo se, da kvalitetno in točno opravljen prevoz vpliva na celotno verigo poslovanja. Smo univerzalni in vedno seznanjeni s tekočim dnevnim dogajanjem, zato v kritičnih situacijah stranki lahko pomaga kdorkoli v podjetju.

Z enim klicem dobite kompletno sliko celotne situacije. Ukrepamo hitro in učinkovito.

Imamo izobražen in zanesljiv kader:

Izobražujemo in seznanjamo kader z vsemi novostmi na delovnih področjih, ki jih obvladujemo. Govorimo več evropskih jezikov. Vozniki so usposobljeni po programu »akademija profesionalne vožnje« in imajo opravljeno nacionalno poklicno kvalifikacijo. Skupaj z disponenti v pisarni so hiter in zanesljiv team za prevoz Vašega blaga in imajo – kar je pomembno - kvaliteten direkten odnos z osebjem, ki je prisotno na nakladališčih in razkladališčih.


Z nami ste na poti varni:

Vaše blago je zavarovano v sklopu prevozniške odgovornosti (do 200.000 € - prilagajamo se potrebam svojih komitentov). iz naše celotne dejavnosti imamo.

»zavarovanje odgovornosti iz dejavnosti«.


Lotrans logistika

NAJDEMO NAJBOLJŠE REŠITVE IN IZPOLNIMO VAŠE POTREBE, ŽELJE IN PRIČAKOVANJA.